Ponedjeljak, 01 Travanj 2024
TURNIR NA OBNOVLJENOM IGRALIŠTU TRSTENICA

VIŠE OD 700 MLADIH NOGOMETAŠA OKUPIT ĆE SE U OREBIĆUPrvo izdanje međunarodnog nogometnog turnira za djecu „Orebić 2024.” počinje na igralištu na Trstenici u utorak, a nastupit će čak 50 ekipa s preko 700 mladih igrača u uzrastima rođenih 2013., 2014., 2015., te 2016. godište i mlađi.

Među brojnim klubovima iz Hrvatske i inozemstva posebno se ističu imena onih najvećih i najuspješnijih ekipa u seniorskoj konkurenciji: splitskog Hajduka, zagrebačkog Dinama te aktualnog prvaka seniorske BiH Premijer lige, mostarskog Zrinjskog.

Organizatori turnira su Škola nogometa Orebić i NK Orebić uz potporu Općine Orebić, županijske i općinske turističke zajednice i brojnih sponzora.

Utakmice se igraju na novom umjetnom travnjaku igrališta NK Orebić na Trstenici. Turnir počinje u utorak poslijepodne, a igrat će se sve do petka kada su predviđene utakmice završnice i dodjela nagrada.

Domaćini žele dobrodošlicu brojnim sportskim gostima, njihovim obiteljima i prijateljima, te vjeruju da će vatromet nogometnog talenta, druženje i uživanje gostiju i domaćina u proljeću u Orebiću označiti kako je ovo prvo izdanje tek početak tradicije održavanja ovog nogometnog spektakla za djecu.

JPA