Utorak, 19 Rujan 2023
KPK je objavio tužnu vijest, preminuo je Feliće Balarin Felix

TUGA NA KORČULI, OTIŠLA JE IKONA BILINA I KPK

Feliće Balarin bio je oličenje svega najvboljega što može dati KPK, ističu u klubu Feliće Balarin bio je oličenje svega najvboljega što može dati KPK, ističu u klubu Foto: KPK


„Ko' grom iz vedra neba korčulanskim štradama, jutros je odjeknula pretužna vijest, da nas je u svojoj 61-oj godini života napusti Feliće Balarin, popularni Felix. Dite KPK, igrač svih selekcija kluba, čovik koji je ostvari zavidnu igračku, a onda i vrhunsku znanstvenu i profesionalnu karijeru u inozemstvu. Ambasador KPK u USA.” - objavio je danas Korčulanski plivački klub (KPK) tužnu vijest.

„Besprijekoran muž, otac i sin, oličenje svega najboljega što može dat KPK! Svaki slobodan trenutak njegovog vremena bi' je vezan uz vaterpolo.

Odigra je nebrojena veteranska Svjetska Prvenstva, u svim uzrastnim kategorijama, igrajući i promovirajući vaterpolo i naš korčulanski, KPK-aški duh, doslovno po svim kontinentima.

Ikoni Bilina, kapetanu i spiritus movens-u, najmanjeg, ali zato najsrčanijeg gradskog kvarta, u ironiji životne sudbine i u njemu najprirodnijoj sredini – bazenu, zatajilo je veliko KPK-aško srce.

Shrvana KPK-aška zajednica upućuje ogromnu podršku njegovoj supruzi Veri, ocu Liviju, sinu Marinu, ćeri Zanni i malome unuku Adrianu, otvoreno i iskreno na isti način kako je Felix svojim zaraznim, vječnim osmijehom i optimizmom, podržava nas u KPK i sve naše aktivnosti vezane uz njegov najdraži klub.

Hvala ti Felix za svaki tvoj dan proveden na KPK, za svaki metar isplivan u radosti, svaki tvoj osmjeh, za tvoju iskonsku dobrotu koju si zna podilit sa nama, ponosni na činjenicu da si bi dil nas.

Jednom KPK-aš, uvik KPK-aš.

Adio dragi Felix i mirna ti nebeska plovidba!” - riječi su kojima su se od svog ččana oprostili KPK-aši.

jp