Utorak, 07 Studeni 2023
Zatvoren je 21-godišnjak

MALOLJETNICU DRŽAO ZATOČENU DESET DANAU jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je 21-godišnjak kojega je maloljetna djevojka prijavila da joj je prije dva mjeseca oduzeo slobodu, deset dana ju držao zatočenu i prijetio joj, doznaje se u splitskoj policiji i na sudu.

Policija je medije šturo izvijestila da im je u nedjelju maloljetnica prijavila događaj iz rujna zbog čega su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenih djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode.

Kratko su naveli da 21-godišnjaka sumnjiče da je u rujnu ove godine godine više dana, protiv njene volje, držao u kući oštećenu maloljetnicu pri čemu joj je upućivao i prijetnje.

Uz kaznenu prijavu 21-godišnjak u ponedjeljak je pritvoren, a dežurni sudac istrage odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Neslužbeno se doznaje da je oteta djevojka 17-godišnjakinja kojoj je sloboda bila oduzeta deset dana, objekt u kojem se nalazila je u Splitu, a slučaj je prijavila policiji u pratnji punoljetne osobe.

(Hina)