Petak, 16 Rujan 2022
SUMANUTI POHOD

Lemić Brdo (Karlovac): Pucao po kućama i automobilima i ubio jednu te ranio još jednu osobu

Lemić Brdo (Karlovac): Pucao po kućama i automobilima i ubio jednu te ranio još jednu osobu Foto: Robert Fajt / CROPIX


U karlovačkom predgrađu Lemić Brdo došlo je do pucnjave vatrenim oružjem te je policija potvrdila kako je jedna osoba poginula i jedna ranjena te da je policija na mjestu događaja i otklonjena je svaka daljnja opasnost za građane.

Policija je počinitelja ubojstva i ranjavanja ubrzo pronašla i on je, stoji u kratkom priopćenju, “pod nadzorom policije”.

U policijskom priopćenju stoji da su po dojavi “na mjesto događaja žurno upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba, te da su ubrzo na terenu, u mjestu Lemić Brdo, pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem".

Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja, poručeno je.
Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije.

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star 69 godina te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan. Mediji prenose kako je ubojica, inače također umirovljenik, išao po ulici s automatskom puškom i pucao po kućama i automobilima, a da mu je ubijeni S.L. rođak.

DM/Hina