Ponedjeljak, 15 Studeni 2021
ŠTO PUNKTOVI, ŠTO DOMOVI ZDRAVLJA I ORDINACIJE

Evo gdje je sve moguće cijepljenje u Dubrovačko – neretvanskoj županiji

Evo gdje je sve moguće cijepljenje u Dubrovačko – neretvanskoj županiji Foto: DoroT Schenk/Pixabay


Zbog povećanog interesa građana za cijepljenjem u Dubrovniku punkt je ponovo u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Cijepljenje će biti u utorak (16. studenoga) od 8 do 12 sati, srijedu (17. studenoga) od 8 do 12 i od 14 do 18 te u petak (19. studenoga) od 8 do 12 sati.

Dom zdravlja Metković, prema obavijesti iz Županije dubrovačko – neretvanske, organizira cijepljenje četvrtkom, u samom Domu zdravlja od 11 do 13 sati.

Punkt u Korčuli radi svakodnevno uz prethodnu najavu. Cijepljenje se obavlja radnim danom od 12 do 14 sati.

U srijedu 17. studenoga korčulanski Dom zdravlja organizira cijepljenje i u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Orebić od 12 do 15 sati.

Dom zdravlja Ploče od početka pandemije cijepljenja obavlja u svim obiteljskim ordinacijama gdje se cijepe pacijente po dogovoru kontinuirano.

Cjepljenje se svakodnevno u radno vrijeme održava u ordinacijama opće medicine zaposlenika Doma zdravlja Vela Luka, ali i privatnih koncesionara u Čari, Veloj Luci, Blatu i Lastovu.

Dom zdravlja Vela Luka organizira cijepljenje u srijedu 17. studenoga godine u samim prostorima Doma zdravlja od 9 sati.

Uz cijepljenja u domovima zdravlja manji broj ljudi, prema dogovoru, cijepi se i u Zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko - neretvanske županije i to, kako u Dubrovniku, tako i u Metkoviću i Pločama gdje Zavod za javno zdravstvo Ploče cijepi pacijente svakim danom cijeli dan.

JP