Subota, 29 Srpanj 2023
U Jadroliniji nisu ništa naučili na starim lekcijama

DOK OREBIĆ CIJELI DAN „IZDIŠE” EVO GDJE SE NALAZI TRAJEKT „STON”

Trajekt "Ston" u Makarskoj Trajekt "Ston" u Makarskoj Foto: Ivo Ravlić / CROPIX
Piše:

Dok Orebić „izdiše” danas pod kotačima stotina automobila koji su krenuli prema trajektnom pristaništu kako bi se prebacili na Korčulu, a cijeli dan plovi samo jedan trajekt, „Sv. Krševan”, koji jednostavno ne može preveseti sve putnike, drugi trajekt, „Ston”, Jadrolinija je prebacila na ispomoć u Makarsku.

Iz Jadrolinije se uopće nisu pripremili za današnji dan kada se u Veloj Luci održava koncert u čast Oliveru Dragojeviću „Trag u beskraju”, a Korčula slavi blagdan svetog Todora. Ne samo da se nisu pripremili nego valjda u Jadroliniji jedini u Hrvatskoj ne znaju za današnje događaje na otoku Korčuli, a nisu naučili niti lekciju od prošle godine kada se dogodila slična situacija.

Na koncu je Jadrolinija danas prekinula liniju na relaciji Ploče – Trpanj kako bi trajekt s te linije pomogao „Sv. Krševanu” na liniji Orebić – Dominče, a „Ston” bi se trebao vratiti večeras.

Večeras su, hajde barem nešto, uvedene dvije dodatne linije za povratak s Korčule s polaskom iz Dominča u 2 i 3 sata poslije ponoći.

trajekt makarska8 290723 min

trajekt makarska14 290723 minFoto: Ivo Ravlić / CROPIX